|
|
|
Rank: Advanced Member
|
Sveiki, Noreciau suzinoti atsiliepinus apie sias parduotuves. Kuria pasirinkti?  Kaip kainos? panasios ar skiriasi? Aciu
|
|
|
|
|
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/9/2008 Posts: 382 Points: 873 Location: Houston, TX
|
PRO7 wrote:Sveiki, Noreciau suzinoti atsiliepinus apie sias parduotuves. Kuria pasirinkti?  Kaip kainos? panasios ar skiriasi? Aciu Mes naudojames Costco. Sam's labai seniai jau nesu buvusi. Bet kiek esu girdejusi, Costco prekes yra truputi geresnes kokybes/ idomesnes/ ivairesnes.
|
|
|
|
Rank: Silver Member
Joined: 10/6/2008 Posts: 143 Points: 338 Location: Glen Ellyn, IL
|
PRO7 wrote:Sveiki, Noreciau suzinoti atsiliepinus apie sias parduotuves. Kuria pasirinkti?  Kaip kainos? panasios ar skiriasi? Aciu Labas, mano vyras taip pat labiau megsta " Costco" parduotuves - sandelius del kokybes. As turiu ir "Sam's" parduotuves kortele, nes man arciau nuvaziuoti. bet visiems siulyciau " Castco" del kokybesniu daiktu. Cia jei perki elektronika ir kita tehnika , bei kaip kuriuos baldus
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/10/2008 Posts: 469 Points: 1,153 Location: Houston, TX 77057
|
Arba galima paciam nueiti y abi parduotuves ir pasiringti kuri kam geriau. Sometimes - history needs a push
Lenin
|
|
|
|
Rank: Advanced Member
|
jau pasirinkau  Costro
|
|
|
|