|
|
|
Rank: Advanced Member
|
Esu forume kazkur skaiciusi... Perlaikant teises reikia laikyti ir teorini ir vaziavimo dalis? Ir kaip tai vyksta , panasiai kaip LT Aciu
|
|
|
|
|
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/10/2008 Posts: 469 Points: 1,153 Location: Houston, TX 77057
|
PRO7 wrote: Esu forume kazkur skaiciusi... Perlaikant teises reikia laikyti ir teorini ir vaziavimo dalis? Ir kaip tai vyksta , panasiai kaip LT Aciu Cia viskas paprasciau, tik reike nuvaziuoti y aikstele pasitreniruoti, kaip masina pastatyti, ir viskas bus gerai Sometimes - history needs a push
Lenin
|
|
|
|
|
Mune wrote:[quote=PRO7] Esu forume kazkur skaiciusi... Perlaikant teises reikia laikyti ir teorini ir vaziavimo dalis? Ir kaip tai vyksta , panasiai kaip LT Aciu Cia viskas paprasciau, tik reike nuvaziuoti y aikstele pasitreniruoti, kaip masina pastatyti, ir viskas bus gerai  [/quote Gal ir paprasciau, bet as anglu kalbos nemoku  nesuprasiu kada stop kada vaziuoti
|
|
|
|
Rank: Gold Member
Joined: 1/16/2009 Posts: 260 Points: 573 Location: 6020 Dunn Drive, The Colony, Texas 75056
|
p. PRO7.........Angliskai nemokantiems Ispanams ne taip blogai, bet Lietuviams.....galas. Pirmu pirma reike kalti i galva ta sio svieto kalba be kurios viskas nueina suniui ant uodegos. Antra, tai reike butinai buti drasiam, nieko nebijoti bet vistiek reike moketi seip taip angliskai susikalbeti. Po pusmecio kito pastebesit kad viskas sekasi lengviau. Laikinai siulau jums naudotis dviraciu ir parankeje tureti Liet/Angl Angl/Liet zodyda. Tas zodynas pades jums isvenkti bedos policininkui jus sustabdzius us pravaziavima STOP zenkla nusustojus.
|
|
|
|
Joined: 1/16/2009 Posts: 260 Points: 573 Location: 6020 Dunn Drive, The Colony, Texas 75056
|
|
|
|
|
|
O as jau turiu teises
|
|
|
|
|
 Bravo bravisimo, bravo bravisimo, bravo, bravo, bra-vi-si-moooo...
|
|
|
|
|
Kestutis wrote: Bravo bravisimo, bravo bravisimo, bravo, bravo, bra-vi-si-moooo... Nesu verta....... Aciu. Mano teises buvo vokiskos, jas tiesiog pakeite
|
|
|
|
Guest
|